Wednesday, 24 December 2014

Sabun Paling Laris Menghilangkan Jerawat Dan Parut

Stress tak tengok bintik-bintik merah kat muka anda yang gempul-gempul comel molek macam ni:

cara menghilangkan jerawat

Mesti la kan?
So anda semua berminat tak kalau saya bagi tahu rahsia macam mana dia orang ni menggunakan satu sabun ajaib (sebenarnya tak la ajaib sangat pun), untuk mengubah nasih mereka?
Ketahui dulu mengapa anda semua mengalami masalah kulit. Apa sebab nya jerawat tu muncul di muka anda.

Bagaimana jerawat itu berlaku?

1/5 orang daripada golongan umur 12-15 akan mengalami masalah jerawat. Dan ia membuat kan satu-satu nya masalah kulit yang amat sukar untuk di rawati.
Jerawat terbentuk dalam liang kulit seseorang.
Liang adalah pembukaan di muka kulit, di mana rambut yang sangat halus selalu tumbuh. Kemudian kelenjar minyak disambungkan ke liang untuk menghasilkan bahan yang dipanggil sebum. Sebum pula benda yang melincirkan rambut dan kulit itu.
Cuba tengok gambar bawah ni:
hilangkan jerawat
So kotoran degil anda ni sebenarnya berlaku dalam liang kulit tu. Kenapa ia berlaku?
Salah satu sebab yang amat ketara mungkin terlalu banyak kulit anda terlalu banyak minyak. Maklumlah, di usia yang muda, mesti la kita pun aktif dalam kehidupan seharian. Betul tak?
Ok biar saya “recap” balik.
Kotoran degil berlaku di dalam liang itu.
Pertama, kelenjar sebum menghasilkan minyak terlalu banyak.
Kemudian, sebagai lapisan liang secara semula jadi memperbaharui, ia membentuk sel-sel mati.
Sel-sel ini bukan sel-sel pada permukaan kulit – bergabung dengan sebum untuk mewujudkan palam.
Jadi hasilnya adalah diperbesarkan, liang disekat dipanggil comedo. Maka terbentukla bukit di atas permukaan kulit anda.
Kalau anda nak tahu lebih lanjut lagi boleh baca blog post saya ini. Lebih detail. (Klik sini)
Sekarang dah tahu macam mana kotoran dan bakteria itu terbentuk. Macam mana kita nak ubat dia?
Maka dengan ini, tanpa segan silu saya akan memperkenal kan anda semua satu sabun ajaib yang memang di cipta khas untuk segala masalah kulit.

Sabun “MZ Secret Soap” – Vitamin A,E &C

Sabun MZ Secret Soap
Apa dia sabun MZ Secret Soap ni?
Ini apa yang syarikat itu tuntut dalam keterangan produk.
myjerawat.my

Khasiat Utama Produk

Sabun ini memang telah terbukti berkesan dan kehebatan nya memang terserlah!
khasiat semula jadi

Khasiat Sabun MZ Secret Soap

Tea Tree Oil Bahan kimia dalam teh minyak pokok boleh membunuh bakteria dan kulat, dan mengurangkan reaksi alergi kulit.
Minyak Zaitun (Olive Oil)

  • Mengeluarkan sel-sel mati
  • Menjaga kulit basah
  • Meningkatkan peredaran darah pada kulit
  • Penyembuhan parut jerawat
  • Unclogging liang kulit dan dengan itu meningkatkan peredaran yang baik udara pada kulit
  • Aloe Vera Aloe Vera mengandungi hormon tumbuhan yang dikenali sebagai gibberellins dan polisakarida, yang membantu jerawat dengan membunuh bakteria yang menyebabkan jerawat. A Aloe Vera membantu menyingkirkan minyak berlebihan dan kotoran dari kulit. Minyak yang berlebihan adalah punca liang kulit anda senang terdedah pada bakteria.
    Aloe Vera juga membantu jerawat dengan merangsang pertumbuhan sel yang membantu kulit anda yang rosak cepat sembuh, dan kurang parut.
    Vitamin A Vitamin A membantu dalam mencegah pembangunan jerawat dengan meningkatkan kekuatan tisu perlindungan kulit anda, di samping mengurangkan pengeluaran sebum. Pengeluaran sebum yang berlebihan mungkin boleh membawa kepada pembentukan jerawat. Ahli sains mencatatkan bahawa vitamin A juga diperlukan untuk pertumbuhan sel-sel kulit baru.
    Vitamin C Vitamin C adalah berguna dalam rawatan jerawat kerana dua sebab utama: ia berfungsi sebagai antioksidan dan ia menyumbang kepada sintesis kolagen. Sebagai antioksidan, vitamin C membuang radikal bebas yang berbahaya dan mengurangkan sebatian.
    Untuk mengelakkan tindak balas rantai ini yang membawa kepada jerawat, vitamin C boleh membantu menyerap radikal bebas sebelum ia merosakkan kulit.
    Ini membolehkan kulit yang dilindungi dan menghalang pembentukan luka jerawat.
    Vitamin E Vitamin E membantu melawan jerawat untuk beberapa sebab. Pertama, ia adalah antioksidan yang kuat, membantu untuk melindungi semua sel-sel badan daripada kerosakan “radikal bebas” atom oksigen. Kedua, vitamin E membantu untuk mengelakkan kerosakan kepada membran sel, dan kajian menunjukkan bahawa ia membantu kulit pulih daripada (dan mengurangkan penampilan) parut jerawat.
    Akhir sekali, Ia membantu mengawal tahap retinol (vitamin A) pada manusia. vitamin A adalah benar-benar kritikal untuk kulit yang sihat. Tahap yang rendah menyebabkan pengoksidaan retinol beberapa asid lemak di dalam sel, yang membawa kepada kesan-kesan toksik dalam sel.
    Vitamin E membendung proses ini dengan memulihkan paras normal vitamin A.
    testimonial_pengguna
    Jika anda ada masalah seperti di bawah:
    (keajaiban sabun ini dapat membantu anda)
    masalah_kulit
    Kalau anda tak yakin dengan saya, yakin dengan testimoni-testimoni di bawah nanti.

    Pengalaman Saya

    Saya sendiri pun pakai dan amat berpuasa hati.
    Sabun ni sama macam sabun-sabun biasa, ia adalah sabun pencuci kulit. Tapi yang best nya, sabun ini saya guna untuk muka dan badan. Dua-dua sekali.
    Produk-produk pencuci muka sebelum ni yang saya pakai semuanya saya dah buang.
    Mula-mula saya pun macam tak percaya tapi sebab waktu tu terdesak nak kelihatan kacak dan tampan (sebenarnya masa tu saya tengah nak mengorat ada seorang gadis ni), saya pun terus beli.
    Lagi pun murah je. Bagi saya tak lah mahal sangat.
    Yang betul-betul tangkap cinta dengan sabun ni bila saya tengok review dia, boleh menghilangkanparut jerawat sepantas 3 hari! Hebat betul. Mula-mula nak tergelak pun ada.
    Tapi saya tetap juga beli oleh kerana “review” sabun ini yang melampau.
    Dan memang benar la apa yang “MZ Secret” tu cakap pasal sabun ajaib ni. Memang boleh nampak perubahan dalam masa 3 hari! Tapi jangan la berharap untuk bukit-bukit gompol merah atas muka anda terus hilang. Saya rasa mana-mana produk pun belum boleh buat hasil macam tu lagi!
    Kulit saya nampak macam licin pun ada. Ye la, saya mana lah pakai lotion semua. Tapi kulit jadi lembut.
    Nampak cerah. Jerawat yang timbul pun nampak mengecut.
    Ini baru 3 hari pengalaman saya cerita ni.
    Genap je 2 minggu, bintik-bintik merah kat muka saya hilang. Yup, terus hilang.
    Sebelum ni saya selalu gatal-gatal kat bahagian kaki. Saya suka main bola. Mungkin ada banyak bakteria. Tapi selepas sebulan pakai MZ Secret Soap ni, gatal-gatal semua hilang.
    Ok saya rasa macam tak perlu lagi saya ceritakan kehebetan sabun ni dengan pengalaman saya.
    Mungkin bila anda baca testimoni-testimoni mantap di bawah ni anda akan lebih selesa.

    Cara Menghilangkan Jerawat Dengan “MZ Secret Soap” – Terbukti Berkesan!

    Ini hanya baru segelintir testimoni-testimoni yang saya dapat kumpulkan. Sebenarnya ada banyak lagi.
    sabun mz secret soap
    Perasan tak gambar-gambar kat atas sekali tu?
    Ini la wajah-wajah mereka selepas dan sebelum menggunakan MC Secret Soap ni.
    bekas parut jerawat
    Ok.
    Apa yang saya nak sampai kan sebenarnya, sabun ini memang dasyat dan memang terbukti sangat-sangat berkesan.
    So kalau anda ada jerawat atau masalah kulit, sabun vitamin A, C & E keluaran MZ Secret ini memang dapat merawat kulit anda.

    Bagaimana Nak Beli Sabun Ajaib Ni?

    mz secret soap review
    Nak beli sabun ni ibarat macam pergi ke youtube tengok ceramah Ustaz Azhar Idrus.
    Saya boleh beli sabun ni secara online je. Tak perlu nak keluar pergi pasaraya untuk beli. Mudah dan senang. Jimat minyak, masa dan tenaga.
    Harga dia pula sangat-sangat murah. Kenapa saya cakap murah? Harga sabun ini RM70 (Semenanjung Malaysia). Dan RM75 untuk (Sabah Serawak).
    Murah sebab apa yang saya dapat untuk RM70 macam tak berapa kena dengan harga dia.
    Tak banyak produk kecantikan atau kesihatan yang berkualiti tinggi macam sabun ini tapi jual harga murah. Tak percaya anda cuba cari.
    Kalau ada pun, kesemuanya produk-produk yang ada banyak bahan kimia. Merosakkan lagi kulit je.
    Ni gambar dia orang tengah buat packaging. Memang ramai betul yang order!
    mz secret soap packaging
    Jadi jangan takut-takut pula nak beli. Cuba je. Tak rugi pun. InsyaAllah inilah sabun atau penyelesaian pada semua masalah kulit anda semua.

    Untuk memesan sila 
    sms kod < SABUN ACE > ke 01123096205


    atau anda klik butang "Buy It Now" di bawah ini untuk pembelian R30


    http://ariqafatinabeauty.blogspot.com/p/penghantaran-dan-pembayaran.html

    Rambut Gugur Dan Botak...

    Assalamualaikum…
    Ramai Di antara kita yang mengalami masalah rambut gugur dan botak..
    Kini anda tak perlu bimbang lagi kerana formula hebat gabungan perubatan modern dan
    alternatif homeopathy mampu menyelesaikan masalah  rambut gugur, botak dan bertompok-tompok

    Kini ramai customer kami telah tumbuh semula rambut selepas menggunakan pelebat rambut kami yang begitu hebat
    NEVER GIVE UP “HAIR MASK” 500ml

    FUNGSI
    Merupakan langkah ke-2 sebagai agen pelembut yang di formulakan dalam bentuk masker bagi mendapatkan kesan kebaikan maximum untuk si pemakai.

    Untuk kesan yang terbaik, setiap kali menggunakan HAIR SHAMPOO ZARRAZ,anda amat digalakkan memakai HAIR MASK ini.

    Selain bagi rawatan rambut gugur, ia sangat bagus digunakan bagi mengatasi masalah kulit kepala yang gatal,kelemumur , dan yang sering menghadapi masalah pening kepala atau migrain kerana masker ini amat sejuk . Ia dapat melegakan urat saraf kepala anda.

    Ia dapat membantu memperbaiki struktur rambut yang rosak akibat daripada kerosakan kimia seperti mewarnakan rambut,mengerinting ( permed ), meluruskan rambut ( rebonding ) agar rambut sihat semulajadi iaitu lebih lembut dan bersinar . Serta memudahkan rambut untuk di sikat.

    CARA PENGGUNAAN
    Dalam, keadaan rambut yang lembap, oleskan krim masker ini pada pada kulit kepala sehingga ke hujung rambut ( melengkapi keseluruhan rambut ). Lebihkan krim masker di tempat yang menghadapi masalah rambut. Urut perlahan-lahan selama 3-5minit agar penyerapan pada rambut berlaku. Lalu di bilas.

    Digalakkan untuk melumurkan rambut anda dengan buah limau purut bagi mendapatkan kesan bau yang melegakan dan menenangkan.

    Atau jika anda mempunyai masa,selepas menyapu krim rambut itu,anda boleh membalut rambut menggunakan tuala panas dan biarkan selama 20minit . Ini bagi rawatan seperti di salon rambut.
    Cuci atau bilaslah sebersih-bersihnya dengan air biasa @ sejuk bagi mendapatkan akar rambut yang kuat.

    Keringkan rambut anda menjadi sedikit lembap dan disusuli pemakaian Never Give Up Serum.

    BAHAN UTAMA PRODUK
    - Glycoproteins
    - Glutamic acid
    - Valine
    - Threonine.
    - Menthol
    - Hydrolsed Soy Protein
    - Stearyl Alcohol
    - Cetyl Alcohol

    Nota penting : Alcohol yang dimaksudkan bukanlah seperti alcohol yang lain. Ia ditemui di dalam sayuran semulajadi sebagai “ emulsifying “ agar rambut tidak kehilangan air. ( water-base lubricant ). Bukan akan mengasari rambut tetapi fungsinya adalah merawat rambut daripada sakit dan luka punca masalah kelemumur dan kegatalan kulit kepala.

    Ia dapat mengelakkan rambut daripada merekah dan bercabang.
    Produk Zarraz Paramedical selamat digunakan.

    Pss : Produk ini tahan untuk 4 ke 5 bulan bergantung pada penggunaan
    ANDA JIMAT WANG !!!!

    Untuk memesan sila
    sms kod < hair mask > ke 01123096205
     
    atau anda klik butang "Buy It Now" di bawah ini untuk pembelian R30


    http://ariqafatinabeauty.blogspot.com/p/penghantaran-dan-pembayaran.html

    Payudara tegang Barula suami Makin Sayang

    Alhamdulillah seorang lagi pengguna kami merasai faedah daripada penggunaan produk payudara berasaskan perubatan homeopathy yang amat-amat berkesan dalm membantu wanita mengatasi masalah payudara kecil dan kendur

    Masalah payudara kendur disebabkan
    - aktiviti penyusuan
    - aktiviti seksual suami isteri
    - faktor usia dan hormon yang semakin berkurangan
    - merokok
    - aktviti sukan yang salah
    - kanser payudara

    Namun begitu wanita di luar sana tidak perlu bimbang lagi kerana kami mempunyai formula terbaru dan terkini yang dapat membantu wanita mengembalikan kecantikan payudara anda
    Lebih dari 10,000 set penjagaan payudara SSQ1&2 telah pun terjual ….

    Alhamdulillah repon yang positif serta banyak manfaat yang di perolehi oleh customer2 kami..
    Produk SSq1&2 membantu wanita miliki :

    - payudara yang tegang
    - payudara yang sihat dan peredaran darah yang lancar
    - membantu ibu menghasilakn lebih banyak susu
    - meningkatkan hormon pertumbuhan agar payudara lebih besar dan mantap
    - mencantikkan struktur payudara agar kelihatan cantik dan seksi
    - menaikkan kembali payudara yang kendur dan menggelebeh akibat aktiviti penyusuan dan hubungan seksual

    Untuk mendapatkan produk

    sms kod < SSq172 > ke 01123096205


    atau anda klik butang "Buy It Now" di bawah ini untuk pembelian SSQ1&2


    http://ariqafatinabeauty.blogspot.com/p/penghantaran-dan-pembayaran.html

    Tuesday, 23 December 2014

    Buasir Buat Anda Stress Dan Sakit

    Buasir Buat ANda Susah Nak Buang Air Besar


    Anda mengalami masalah buasir

    - Susah nak berjalan dan terpaksa mengengkang

    - Anda kala tak pergi kerja sebab terlalu pedih

    - Ada ketulan di bahagiana bawah yang terkeluar

    - walaupun dah di tolak masuk namun ia terkeluar kembali dan makin membesar

    - Lagi teruk bila anda nak buang air besar darah terkeluar sekali bersama bonjolan 

    Kini anda tak perlu risau lagi...

    Anda boleh sapu dan kecutkan bonjolan buasir tersebut..

    Merupakan teknologi terbaru perubatan Homeopathy yang mampu menyelesaikan masalah buasir..

    Produk tersebut ialah R30. Ianya mampu :

    - Mengecutkan buasir yang terkeluar
    - Menghilangkan rasa pedih sewaktu buang air besar
    - Memudahkan buang air besar
    - Mengecutkan busir yang berulang-ulang kali

    Cara Guna
    Sapu di bahagian bonjolan yang terkeluar dan sapu di bahagian perut anda agar senang untuk buang air besar

    Yang paling bes anda tak perlu jalani pembedahan yang memerlukan kos yang tinggi

    Hanya sapu dan bonjolan busir hilang

    Untuk memesan sila 
    sms kod < R30 > ke 01123096205


    atau anda klik butang "Buy It Now" di bawah ini untuk pembelian R30

    http://ariqafatinabeauty.blogspot.com/p/penghantaran-dan-pembayaran.html
     

    like & share

    Botox Alaf Baru.. Hanya Sapu Dan Tegang

    UMUR DAH MENINGKAT, KULIT MUKA DAH NAMPAK 'KURANG' SERI?


    Anda mahu nampak kembali macam zaman remaja dulu-dulu? kulit putih, licin dan anjal?
    .
    Cubalah MZ BOTOX CREAM! Tak perlu suntik-suntik. Hanya sapu di wajah dan rasakan perubahan dalam masa 1 minggu! (Ada yang dapat rasakan perbezaan hanya dalam masa 3 hari! Tak percaya?. Jom tengok testimoni..)
    .
    =======================
    Lihat komen pelanggan
    =======================
    "Walaupun umur saya 34 tahun. Tapi untuk nampak remaja bukan lagi masalah. Anda semua boleh dapatkan Botox Cream ini. Tidak perlu lagi cucuk-cucuk botox untuk tegangkan kulit. Kini botox dalam botol dan selamat di gunakan. "

    "Saya berpuashati menggunakannya, bukan 6 hari, malah 3 hari sahaja menggunakannya botox cream ni saya dapat rasakan kesannya! Saya nak beli lagi 2 botol!" - Puan NORZILA SHAHARUDDIN 14/11/2014

    "Kulit muka jadi tegang. Jerawat kecut. Rasa yakin bila berhadapan dengan client time meeting. Jeragat pun makin hilang" - Encik Mahmood - pengguna awal dari kaum lelaki MZ BOTOX.
    .
    .
    p/s: TESTIMONI DI ATAS ADALAH ANTARA TESTIMONI SEBENAR YANG KAMI DAPAT DARI PELANGGAN-PELANGGAN KAMI DAN BUKAN HANYA REKAAN SEMATA-MATA.


    ==========================
    Kelebihan MZ BOTOX CREAM
    ==========================
    [✔] MENEGANGKAN KULIT 98%
    [✔] MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT 98%
    [✔] MELAMBATKAN PROSES PENUAAN, KULIT TAMPAK AWET MUDA
    [✔] MENGHILANGKAN MASALAH GARIS-GARIS HALUS
    [✔] KULIT NAMPAK PUTIH SECARA NATURAL
    [✔] KULIT SEKATA DAN TIDAK BERMINYAK
    [✔] PORI MENGECIL
    [✔] MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT

    =====================================
    Jaminan kami - MONEYBACK GUARANTEE !
    =====================================
    Jika anda tidak nampak kesan langsung setelah menggunakan MZ Botox Cream ini, beritahu kami, kami akan pulangkan 100% jumlah yang anda bayar untuk MZ Botox Cream ini **

    =======================
      JANUARI SPECIAL OFFER
    =======================
    Harga 1 unit : RM120
    Harga 2 unit : RM220 (jimat RM20)
    Free postage – 1-3 hari sampai.

    Offer TAMAT 31 Desember 2014

    Botox tanpa suntikan! Hanya sapu diwajah utk kesan yg hebat!. Utk order, Sms/whatsapp "BOTOX" 01123096205 sekarang.


    atau anda klik butang "Buy It Now" di bawah ini untuk pembelian Cream Botox

    http://ariqafatinabeauty.blogspot.com/p/penghantaran-dan-pembayaran.html
     

    like & share

    Monday, 22 December 2014

    Petua Kulit Licin Dan Tegang Semulajadi

    Rahsia Kulit Licin Dan Tegang Dengan Gula-Gula


    Saya panggil produk bio collagen ini sebagai gula-gula anti penuaan

    Alhamdulillah ramai customer kami suka hisap tablet yang manis dan sedap ini..

    Amat mudah untuk mendapatkan kulit yang tegang..

    Hanya hisap atau kemam anda sudah mendapat pelbagai vitamin yang amat baik untuk wajah anda

    Tablet yang dipanggil Bio Collagen ini mampu :
    - menegangkan kulit dan anti penuaan yang hebat
    - wajah lebih licin dan garis halus diwajah hilang
    - menghilangkan jeragat yang bertahun-tahun di wajah
    - merawat jerawat dan parut jerawat dan eksiden
    - mencerahkan wajah dari bawah dasar kulit
    - melembabkan kulit wajah
    - menghaluskan kulit wajah
    - kulit lebih glowing dan bertenaga

    Cara menggunakan produk
    Ambil 3 ke 4 biji tablet, hisap dan kemam 3x sehari anytime dan dimana jua anda berada..

    Mudah untuk dibawa kemana-mana

    Pantang larang
    1 jan sebelum dan selepas mengambil produk jangan minum kopi,nescafe atau minuman yang berkafein.

    Untuk memesan


    sms <Bio Collagen> ke 01123096205


    atau anda klik butang "Buy It Now" di bawah ini untuk pembelian Bio Collagen

    http://ariqafatinabeauty.blogspot.com/p/penghantaran-dan-pembayaran.html
     

    like & share

    Carmino Complexion Soap Dan Cream Carmino Complexion Digilai Wanita Malaysia


    Kini sabun carmino complexion digilai wanita kerana sabun carmino complexion ini dapat memutihkan kulit yang gelap seperti dibawah ketiak,dicelah kelengkang dan ditempat-tempat sulit.

    Selain daripada itu sabun ini juga memutihkan kulit dan melicinkan kulit. Biasanya siapa yang mengamalkan carmino complexion soap (CCS) bersama cream carmino complexion (CCC) akan melihat perubahandalam masa 1-2 minggu sahaja dan kesan yang ketara setelah 3 minggu menggunakan sabun ini.

    Oleh itu bagi wanita yang ingin menjaga kulit supaya sentiasa tegang,berseri-seri dan putih menawan.Amalkan sahaja pengguna sabun carmino complexion ini nescaya anda akan kelihatan dan tampil lebih menarik daripada sebelum ini.Kandungan CCS dan CCC

    Kandungan sabun carmino complexion terdiri daripada Marigold ( Calendula) , Mahonia aqui ( Berberis aqui), Echinacea dan Kacang Witch. Bahan cream carmino complexion (CCC) yang 100% dari alam semulajadi bukan sahaja mampu mencerahkan kulit malah mampu membuka pori-pori yang tersumbat dengan khasiat-khasiat semulajadi seperti Vitamin E atau anti-oxidant dari susu kacang almond.

    Hasil dari kajian almond amat kaya dengan pelbagai mineral seperti potassium, copper and magnesium dan boleh bertindak sebagai “detox”.

    Formula CCC adalah gabungan herba dan bunga-bungaan yang tidak dapt disangkal lagi amat berkesan pada kulit sepert i Aloe vera, Mahonia aqui, Cane flower, susu kacang almond (almond milk), minyak wheat germ dan krim yang telus air .

    Aloe vera atau sering di gelar “medicinal aloe” merupakan tumbuhan yang cukup popular dan telah diproses untuk kegunaan perubatan dan kosmetik.

    Aloe vera mempunyai nilai perubatan yang tinggi,telah dikaji dan disahkan boleh menjadi agen untuk mempercepatkan proses penyembuhan , anti-kulat dan anti-bakteria.Mahonia aqui atau Beberis aqui adalah tumbuhan yang amat terkenal bagi pengamal homeopati , dan terdapat produk yang mengambil nama tumbuham ini iaitu Aquifolium drops dan krim.

    Kegunaan produk ini ialah untuk jerawat dan juga parut-parut.Cane flower adalah bunga yang seakan-akan Marigold juga , nilai therapuetiknya juga menyamai Marigold (calendula) iaitu mempunyai nilai anti-oxidant, antiseptic dan lain-lain.

    Sandalwood ialah tumbuhan yang mengeluarkan aroma wangi dan sering dijadikan bahan untuk fragrant Sandawood oil ialah minyak yang mempunyai kualiti tinggi untuk mengharumkan pelbagai produk termasuk krim Carmino complexion, selain mendapat manfaat kesihatan aroma yang wangi akan memberi kelegaan kepada mental anda.

    Fungsi sabun carmino dan cream carmino ialah ;

    - menghilangkan jerawat, serta parut jerawat yang degil dan kronik.

    - Menghilangkan jeragat dan parut-parut di wajah serta parut di anggota badan akibat kemalangan

    - memutihkan dan melicinkan wajah

    - mencerahkan anggota badan yang gelap seperti ketiak,alat sulit yang gelap,celah kelangkang peha,leher dan seluruh badan.

    - menambah seri pada wajah serta memperbaiki kulit yang kusam,berlubang dan kering

    - menghapus blackhead dan whitehead dan memudarkan parut-parut lama

    Cara mengguna

    Cuci muka dengan air suam bersama-sama sabun Merrygold atau sabun Carmino Complexion. Sapu krim ke muka dengan cara putaran dan biarkan semalaman untuk kesan yang lebih baik.

    Untuk memesan


    sms <CCS + CCC> ke 01123096205


    Atau anda klik butang "Buy It Now" di bawah ini untuk pembelian Carmino Complexion Soap & Cream Carmino Complexion

    http://ariqafatinabeauty.blogspot.com/p/penghantaran-dan-pembayaran.html
     

    like & share

    Cara Mudah Mencegah Jerawat Di Wajah

    Cara Mudah Mencegah Jerawat


    Saya nak tanya anda ...

    Adakah anda mempunyai masalah jerawat yang berulang-ulang ??

    Bila reda je lepas tu naik balik.. naik di tempat yang sama pula tu..

    saya yakin adik-adik dan akak-akak mesti dah alaminya..

    Kadang-kadang bila naik lagi tangan ni mula la nak picit..

    Tipu la jika kita tak geram nak picit...

    Saya pun sama.. tapi nak tahu tak apa yang saya guna untuk mencegah jerawat tu naik semula..

    Saya guna SPF50 Acne& Sensitif yang macam dalam gambar ni.. 



    pakai sikit je.... jerawat tak sempat nak naik..

    Apa kelebihan produk ni :
    ✓ menecagah jerawat yang naik berulang-ulang kali
    ✓ mencegah pembentukan sel kanser
    ✓ melindungi kulit dri bakteria yang menyebabkan jerawat merebak ke tempat lain.. ( dari sebiji habis satu muka naik)
    ✓ melembabkan wajah agar sentiasa segar
    ✓ mencerahkan wajah serta menghilangkan parut degil akibat jerawat dan parut eksiden
    ✓ kulit yang berbealng-belang akibat tona kulit tak sekata kembali ok dan sekata
    ✓ menghaluskan kulit wajah agar kelihatan awet muda
    ✓ menghilangkan garis-garis halus kedutan diwajah
    ✓ menghilangkan jeragat, blackhead dan whitehead

    Untuk melihat testimoni boleh ke link ini : http://on.fb.me/1HDS3pW

    Mencegah lebih baik dari merawat...

    Kenapa produk ini dikatakan berkesan merawat jerawat. ini kerana kandungan produk ini yang sangat bagus dan berkhasiat untuk kulit

    1) JOJOBA :
    >> Khasiatnya adalah untuk membunuh bakteria dan melembapkan kulit secara semulajadi. Bertindak membina lapisan perlindungan di permukaan wajah. Jadi kulit wajah mendapat perlindungan baru dari bahan semulajadi.

    2) Wild Raspberry :
    >> bertindak menarik lambapan daripada udara masuk ke dalam kulit agar sentiasa lembap.

    3) VITAMIN C :
    >> Ianya adalah bahan pencerah aktif yang paling baik untuk kulit. Ramai orang berhabis duit untuk suntik vitamin C semata-mata untuk mencerahkan kulit.

    4) WHITE LILY
    >> Bersifat anti-oxidant dan mengekalkan keremajaan kulit wajah.

    Untuk memesan

    sila sms <SPF50 ACNE& SENSITIF> ke 01123096205


    atau anda klik butang "Buy It Now" di bawah ini untuk pembelian SPF50 ACNE&SENSITIF

    http://ariqafatinabeauty.blogspot.com/p/penghantaran-dan-pembayaran.html
     

    like & share

    Selamat Datang Ke Kedai Online Ariqa Fatina Beauty Shop

    Assalamualaikum...

    Selamat datang kami ucapkan buat semua pengnjung kedai online kami yang menjual pelbagai produk kesihatan dan kecantikan yang bermutu tinggi