Monday, 22 December 2014

Cara Mudah Mencegah Jerawat Di Wajah

Cara Mudah Mencegah Jerawat


Saya nak tanya anda ...

Adakah anda mempunyai masalah jerawat yang berulang-ulang ??

Bila reda je lepas tu naik balik.. naik di tempat yang sama pula tu..

saya yakin adik-adik dan akak-akak mesti dah alaminya..

Kadang-kadang bila naik lagi tangan ni mula la nak picit..

Tipu la jika kita tak geram nak picit...

Saya pun sama.. tapi nak tahu tak apa yang saya guna untuk mencegah jerawat tu naik semula..

Saya guna SPF50 Acne& Sensitif yang macam dalam gambar ni.. 



pakai sikit je.... jerawat tak sempat nak naik..

Apa kelebihan produk ni :
✓ menecagah jerawat yang naik berulang-ulang kali
✓ mencegah pembentukan sel kanser
✓ melindungi kulit dri bakteria yang menyebabkan jerawat merebak ke tempat lain.. ( dari sebiji habis satu muka naik)
✓ melembabkan wajah agar sentiasa segar
✓ mencerahkan wajah serta menghilangkan parut degil akibat jerawat dan parut eksiden
✓ kulit yang berbealng-belang akibat tona kulit tak sekata kembali ok dan sekata
✓ menghaluskan kulit wajah agar kelihatan awet muda
✓ menghilangkan garis-garis halus kedutan diwajah
✓ menghilangkan jeragat, blackhead dan whitehead

Untuk melihat testimoni boleh ke link ini : http://on.fb.me/1HDS3pW

Mencegah lebih baik dari merawat...

Kenapa produk ini dikatakan berkesan merawat jerawat. ini kerana kandungan produk ini yang sangat bagus dan berkhasiat untuk kulit

1) JOJOBA :
>> Khasiatnya adalah untuk membunuh bakteria dan melembapkan kulit secara semulajadi. Bertindak membina lapisan perlindungan di permukaan wajah. Jadi kulit wajah mendapat perlindungan baru dari bahan semulajadi.

2) Wild Raspberry :
>> bertindak menarik lambapan daripada udara masuk ke dalam kulit agar sentiasa lembap.

3) VITAMIN C :
>> Ianya adalah bahan pencerah aktif yang paling baik untuk kulit. Ramai orang berhabis duit untuk suntik vitamin C semata-mata untuk mencerahkan kulit.

4) WHITE LILY
>> Bersifat anti-oxidant dan mengekalkan keremajaan kulit wajah.

Untuk memesan

sila sms <SPF50 ACNE& SENSITIF> ke 01123096205


atau anda klik butang "Buy It Now" di bawah ini untuk pembelian SPF50 ACNE&SENSITIF

http://ariqafatinabeauty.blogspot.com/p/penghantaran-dan-pembayaran.html
 

like & share

No comments:

Post a Comment